Godt nytår!

 

Rigtig godt nytår alle sammen!

 

Egentlig tror jeg ikke på nytårsfortsæt, og jeg plejer heller ikke at være synderligt sentimental omkring selve nytåret. Det er jo bare en ny dag, en ny måned, et nyt år.

 

Intet er reelt anderledes. Jeg er i hvert fald den samme kl. 23:59, som jeg er kl. 00:01. Og jeg har ingen ambition om, at mit liv pludselig skal ændres, fordi vi skifter kalenderen ud. På den måde er 2019 ingen undtagelse.

 

Alligevel synes jeg, at årsskiftet er en god anledning til at overveje, hvad jeg gerne vil fortsætte med, gøre mere af, osv. På den måde står flere ting helt klart for mig – jeg vil søge oplevelser, jeg vil grine mest muligt og jeg vil være kreativ. Det er den vej, jeg har valgt for efterhånden længe siden. Og jeg elsker at være på den.

 

Nytåret handler for mig om, hvordan jeg holder mig selv til ilden, og sørger for, at jeg rent faktisk også opnår den sindstilstand jeg gerne vil have og udlever de drømme, jeg render rundt med.

 

Derfor er jeg i gang med at planlægge flere – forhåbentligt vanvittigt spændende – rejser, har købt nogle koncertbilletter, booket restaurantbesøg og alt muligt andet.

 

Og så er der en helt grundlæggende ambition om at være kreativ. Det er også grunden til, at jeg er begyndt at have mit kamera med alle mulige vegne, så jeg kan fange stemninger, mennesker og oplevelser. Men jeg savner i virkeligheden lidt at dyrke den kreativitet, som det her univers rummer.

 

Det er jeg på forunderlig vis blevet mindet igennem de seneste uger. For eksempel da jeg i december lavede nogle fyldte chokolader med saltet vaniljekaramel – der udover at stå vanvittigt skarpt og smagte vildt lækkert – for nyligt blev repostet af Valrhona på Instagram. Egentlig er det jo ikke noget. Men det gjorde mig sgu stolt at se, hvordan noget jeg har lavet fik over 2.100 likes. Ved godt, at det er skørt, men ærlig talt også rart og bekræftende.

 

Jeg glæder mig til 2019. Tror det bliver et helt fantastisk år – ikke mindst på kagefronten.

 

Mangle hilsner

Anine

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *