Ispinde med hindbærsorbet

Ispinde med hindbærsorbet3

 

Den danske sommer lader virkelig vente på sig. Det regner og regner, er overskyet hele tiden og smadder koldt. Lidt øv…

 

For at hjælpe sommerstemningen lidt på vej, har jeg lavet hindbærsorbetispinde med hvidt chokoladeovertræk og pistacienødder. Det er slet ikke dårligt. Alene farverne gør mig lidt glad, og smagen emmer af sommer. Kom så solskin!

 

Ispinde med hindbærsorbet4

Ispinde med hindbærsorbet1

 

Ingredienser

Ca. 6 ispinde

 

Hindbærsorbet

  • 350 g hindbær
  • ½ vaniljestang
  • 100 g sukker
  • 100 ml vand
  • ½ citron, saften

 

Desuden

  • 500 g hvid chokolade
  • Pistacienødder til pynt

 

Hindbærsorbet: Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland med lidt sukker. Kom vaniljesukker, sukker, hindbær og vand i en gryde, og lad det koge i nogle minutter. Blend bærerne, fx med en stavblender eller i en foodprocessor. Si kernerne fra og smag saften til med citron. Lad hindbærsaften køle helt af.

 

Kør saften til is på en ismaskine. Alternativt kan du også fryse saften, og køre den cremet i en foodprocessor.

 

Kom isen i ispindeforme, og fastgør pindene. Sæt isene på frost natten over.

 

Chokoladeovertræk: Smelt chokoladen over vandbad, og kom chokoladen i fx et glas. Dyp isene i chokoladen og drys straks med hakkede pistacienødder.

 

Isene kan spises med det samme eller opbevares på bagepapir i en bøtte i fryseren.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>