Om mig

Anine_jan15_1

 

Velkommen til min blog.

 

Jeg hedder Anine Bach Møller, og har en ualmindeligt sød tand. Jeg er elsker at lave indbydende, smukke og velsmagende kager og søde sager, der er fulde af gode råvarer.

 

Her på bloggen gør jeg mit bedst for at præsentere nogle lækre opskrifter. Jeg forsøger at udpensle mine fremgangsmetoder, så du forhåbentlig får lyst til selv at give dig i kast med kagerne, og undgår de faldgrubber, som jeg allerede har rodet rundt i.

 

Hvis jeg skal sige et par ord om, hvorfor jeg har valgt at have en blog, så skyldes det, at jeg elsker at udfolde en mere kreativ side af mig selv, hvor jeg kan nørde detaljer, lege med smagskombinationer og afprøve fremgangsmetoder. Jeg er ret nysgerrigt anlagt, og får stor nydelse ud af at pusle med idéer og omsætte dem til kager, chokolader, is og alt muligt andet.

 

Når jeg ikke har gang i kageriet, så har jeg en hverdag i centraladministrationen, hvor jeg i november 2015 begyndte at arbejde som specialkonsulent i SKAT. Her forsøger jeg at gøre mit til, at et af Danmarks måske mest omdiskuterede områder, nemlig Inddrivelse, kommer på benene igen.

 

Og når nu jeg laver noget så tørt til hverdag, at det nærmest støver, når jeg siger det, så er det ikke så tosset at udfolde en mere kreativ side af sig selv ;)

 

Spørg løs, hvis der er noget I gerne vil vide. Ellers er der ikke andet for, end at lade mundvandet flyde.

 

Mange kagehilsner

Anine

 

Følg mig

Du kan også følge med i mine kageeskapader på Instagram og Bloglovin’

 

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes via mail på: aninebach@hotmail.com

 

73 tanker om "Om mig"

  1. Hejsa Anine

    Hold op! Smukke kager, smuk pige! Whats not to like!

    Er der evt. planer om nogle flere lagkager i nærmeste fremtid, gerne med masser af vaniljecreme og flødeskum?

  2. Hej Anine,
    Jeg er selv skabskagenørd og kan bedst lide gode råvarer, ved et tilfælde faldt jeg over din blog. Men lur mig den er nu markeret som favorit. Hold nu op hvor er dine kager smukke!!!!
    Når man bager må man ind imellem gå på kompromis med udseende, syntes jeg. Især hvis man ikke vil have for meget stivelse, farve osv i kagen. Men det ser ud til at du har fundet den perfekte balance.
    Jeg bøjer mig i støvet for dine fødder….. DAMN de kager er så flot præsenteret og fotograferet.
    Vh
    Berit
    Nu også kendt som stalker-Berit ;)

    • Kære, kære (stalker) Berit
      Tusind tak for din fantaktisk søde besked. Den har virkelig givet mig et smil på læben.
      Jeg er smadder glad for, at du har lyst til at kigge med!
      Mange hilsner
      Anine

  3. Hej Anine
    Har du en mail jeg kan skrive til dig på i forbindelse med et tilbud om et samarbejde? De Bedste Hilsner Jonas

  4. Hej Anine
    Du havde på et tidspunkt lavet en helt grøn pristagerne lagkage,men jeg kan ikke find din opskrift mere.
    Kunne man få den måske

    • Hej Lene
      Hvor er det godt du har spottet, at den ikke er blevet lagt ind i kage-arkivet. Det vil jeg se at få gjort! Tak.
      Mange hilsner
      Anine

  5. Ved ikke lige hvad der sker, men det ser ud til at mine beskeder kun kommer halvt frem. Kan du overhovedet se dem

  6. Jo lige præcis. De er 7 cm i diameter foroven, 3 forneden og 3 i højden. Så de er ikke så store. Er bare lidt usikker på hvad jeg helt præcist kan bruge dem til. De kan vel bruges lidt ala muffinsforme, eller til en tærtedej med fyld. Er også usikker på bagetid. Tænkte at du måske har en god ide, med dine kreative evner:)
    Mange hilsner Helen

    • Jeg har faktisk selv et par forme af samme slags, som jeg ikke har haft i brug endnu. Jeg tænker lige over, hvad det kunne være lækkert at bruge dem til :)

      • Glæder mig til at se hvad du finder på:). Så skal det helt sikkert prøves af, og serveres for nogle gæster.

        Rigtig god baglyst

  7. Hej igen.
    Har et, måske, lidt mærkeligt spørgsmål. Men håber du kan hjælpe mig. Jeg har 10 små briocheforme. Findes der noget som er særlig velegnet at bage i disse forme, eller evt. en dessert.
    Stor bagehilsen Helen

  8. Har lige set opskriften på koldskåls-isen. Hvor ser det fint og lækkert ud. At du så også selv har lavet kammejunkerne:), det er bare så gennemført.
    Glæder mig til at prøve den af, og tusind tak fordi du tog opfordringen op:)

  9. Stort tillykke med bloggens fødselsdag:). Bliv endelig ved med det gode arbejde, så vi kan nyde dine skønne kager, opskrifter og små anekdoter:)
    Hilsen en bageglad, som bare må prøve dine kreationer af:)

    • Hvor er du sød, tak Helen :)
      Jeg poster i øvrigt snart en opskrift på koldskålsis. Den kan virkelig anbefales! Så mange tak for forslaget.

  10. Tror jeg fik rodet lidt rundt i det, da jeg skrev til dig. Men tusind tak for hjælpen, nu ved jeg at jeg ikke kan gøre det helt forkert. Og tak for de små tips:). Det bliver nok ikke sidste gang jeg skriver, hvis der nu lige opstår et problem undervejs:)
    Glæder mig rigtig meget til at se hvad du finder ud af med den is. Nu skal du altså ikke føle dig presset, det skal kun være hvis du får tid og lyst:). Men tror du har lysten, for du laver godt nok mange rigtig smukke, lækre og fine ting. Elsker simpelthen din blog.
    Rigtig god sommer til dig også, og god bagelyst fremover.
    Helen

    Skal for øvrigt bage de der cookies i morgen, og aflevere nogle til min chef, som skal passe butikken helt alene i en uge:)

  11. Hej igen.
    Ved ikke lige hvad jeg gjorde forkert, men den besked jeg skrev, er åbenbart ikke gået igennem:)
    Nåh men det jeg ville spørge om, er om du har en opskrift på koldskål-is, for at variere den dejlige koldskål i det her skønne sommervejr.
    Kan jeg bare lave en “grund-is”, og så måske bruge halv piskefløde, halv kærnemælk?
    Starter ferie imorgen, så står den på “afprøvning” af nogle af dine lækre opskrifter:)

    Venlig sommerhilsen
    Helen

    • Jo, jo den er skam gået igennem Helen. Du har bare skrevet den inde under “Cookies med chokolade og macadamianødder” :) Prøv at hoppe ned i bunden på den opskrift, så kan du se din besked der. Man kan i øvrigt skrive kommentarer under alle opskrifterne. Det gør du ved enten at gå ned i bunden af hver opskrift eller ved at trykke på den lille taleboble øverst i opskrifterne, som ligger på forsiden.

      Med hensyn til koldskåls-isen, så synes jeg at det er en smadder god idé. Jeg har ikke selv prøvet at lave sådan en endnu, men jeg vil rigtig gerne give den et skud :) Jeg ved ikke helt, hvordan jeg vil lave isen endnu, men jeg tror i hvert fald ikke, at det bliver nogen dårlig is af halv fløde, halv kærnemælk!

      Rigtig, rigtig dejlig sommerferie og kagebagning, jeg håber begge dele bliver skønne.

      Venlige kage- og sommerhilsner
      Anine

  12. Har lige bagt blåbærtærte med creamcheese, jeg skal love for at den bragte lykke. Hold op hvor var den god;)
    Har lige et spørgsmål. Jeg har en datter som har glutenallergi. Har du lavet glutenfrie kager som du har opskrifter på, eller kan man erstatte det almindelige hvedemel med glutenfri mel?
    På forhånd tak:)

    Helen:)

    • Mmm hvor er det godt at høre – mums!
      Du kan sagtens erstatte hvedemelet i mørdej med meget fint mandelmel. Jeg har ret gode erfaringer med at blende smuttede mandler og flormelis sammen – det kan blive lige så fint som hvedemel. Franske makroner er også gode bud på glutenfrie kager.
      Kun gode kagehilsner
      Anine

      • Tusind tak for dine gode råd:)
        Det skal i hvert fald prøves. Idag står den på bananroulade, som jeg glæder mig meget til at lave:)

        Gode bagehilsner
        Helen

  13. Wow, sikke nogle flotte kager og desserter du laver.
    Har lige fundet din blog, og sikke en overraskelse, det er ikke tit man ser noget så flot!
    Glæder mig til at prøve din opskrifter:)

    Xenia

    • Hvor er det sødt sagt Xenia, tak – det gør mig smadder glad at høre :) Ja, prøv endelig nogle af mine opskrifter, og skriv endelig hvis der dukker nogle spørgsmål eller kommentarer op!
      Kageglade hilsner
      Anine

      • Hvis det ikke var fordi, at jeg allerede har lavet en lagkage i dag, og har masser af rester, havde jeg straks gået i gang. Men så må det blive næste weekend:)
        Og tak, det vil jeg gøre.

        Xenia:D

  14. Hejsa!
    Stort tillykke med din nyerhvervede lakrids med eget logo:). Ved jo ikke hvad de andre bloggere lavede, men synes du ærlig har fortjent præmien, med alt det fantastiske du laver. Sikke en kreativitet:)
    Er selv en stor lakridselsker, især saltlakrids, så sådan en oplevelse ville have været fantastisk.
    Glæder mig til at prøve flere af dine opskrifter af:)

    Mvh
    Helen

    • Mange, mange tak :D Ja, det var simpelthen så skøn en oplevelse! Det er så dejligt, at du gider kigge med, og bage løs!
      Vh Anine

  15. Hej igen. På lørdag skal vi ha gæster og vi vil servere islagkagen med solbær og lakrids. Men hvordan laver du de fine trekantede hvide chokolader? Jeg forestiller mig at det skal smøres ud i et rimelig tykt lag, men hvordan får du dem skåret så fint lige, uden at de knækker?
    På forhånd tak.

    Mvh Helen

    • Uhm det lyder skønt Helen! Temperer omkring 50 gram hvid chokolade. Læg derefter et stykke bagepapir på en lille plade, fx et skærebræt. Smør chokoladen ud på bagepapiret med en paletkniv, så det er ca. 1-2 millimeter tykt. Drys rålakrids- og solbærpulver over chokoladen. Sæt pladen i køleskabet til chokoladen er størknet. Hvad angår formen, så har jeg bare brugt en skarp kniv og et målebånd for at få stykkerne lige store. Det har ikke været et problem, at chokoladen har knækket. Håber kagen bliver smadder lækker :)

  16. Hej Anine.
    Fandt din blog ved en tilfældighed, fordi jeg skal bage til min mands fødselsdag på lørdag. Jeg må sige at jeg er imponeret. Den er både smuk, spændende, inspirerede og ligetil:)
    Elsker at bage og havde engang en drøm at blive konditor, men nu bliver det bare på hjemmeplan. Dine kager er lige hvad jeg søger: anderledes (på den gode måde), nemme overskueligt opskrifter, kræver ikke specielle ingredienser og smukke til enhver festlig lejlighed.
    Glæder mig til at studere den nærmere og komme igang med bageriet.
    Keep up the god work:)

    Kh Helen

    • Hej Helen
      Det gør mig simpelthen så glad at høre. Mange, mange tak for de søde ord! Jeg er smadder glad for, at jeg kan inspirere dig lidt til at lave endnu flere dejlige kager. Det er altid skønt at høre fra andre, at de også har en lille konditor gemt i maven :)
      – Og tillykke til din mand!
      Vh Anine

      • Hej igen. Er lige nu i fuld sving med at lave hindbærlagkagen, som jeg håber bliver ligeså smuk som din:). Men som man siger: Øvelse gør mester!
        Hvis jeg får brug for hjælp til nogle af kreationerne, er det så ok at spørge dig til råds?
        Tusind tak for hilsnen til min mand:)
        Vh Helen

        • Altid! Så skal jeg nok svare så godt jeg kan :) Skønt med hindbærlagkagen – den kan jeg også rigtig godt lide. God bagelyst! Vh Anine

  17. Hej Anine,
    Sikke en skøn blog jeg helt tilfældigt faldt over på Facebook.
    Tænkt at en blog med mit eget navn findes med så mange spændende opskrifter. Jeg glæder mig til at prøve nogle af dem :-)
    Det er sjældent jeg “møder” nogen der hedder det samme som mig selv.
    Mange hilsner Anine ;-)

    • Tak for de søde ord, Anine. Det er bestemt heller ikke tit, at jeg støder på en med det samme navn som mig selv. Er rigtig glad for at høre, at du har lyst til at prøve og lave nogle af lækkerierne selv! Mange hilsner Anine

  18. Hej Anine,

    Sikke en god blog! Jeg bor i Afrika, og vil gerne bage kager med det jeg har for haanden. Vil du kunne komme med et bud paa, hvordan man kunne lave noget laekkert med ananas, mango, passionsfrugt, papaya eller lignende?

    Hilsen S :-)

    • Hej søde Semine
      Hvor er jeg glad for, at du har fundet vej herind :) Håber alt er vel hos dig. Mit hoved snurrer allerede med eksotiske kager nu… kan du lide cheesecake? For jeg tænker nemlig, at jeg kunne prøve at lave en mangocheesecake og smide på bloggen – det må smage mega godt, og kræver heller ikke så mange forskellige ingredienser.
      Knus Anine

  19. Hej Anine, tak for en super blog, som jeg trofast følger :)
    En frimodig forespørgsel: jeg er blevet bedt om at bage en bryllupskage til min svigerindes bryllup, og det regner jeg med er nogenlunde inden for mit kagebagnings-komeptenceområde. Men det er det der med pynt bare ikke! Jeg havde tænkt evt. at lave Mette Blomsterbergs version (http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/Uds_10/20100624132034.htm), men jeg er bare helt umulig til at overtrække med marcipan og fondant, og synes ærligt talt også at det ser lidt kedeligt ud. Og så tænkte jeg på dig! Fordi dine kager altid er flotte på en ikke nødvendigvis klassisk måde. Mon du har nogle input? Det må også gerne være til en bryllupskageegnet kage i det hele taget, jeg har vist fået frie hænder mht smag osv. Ved godt at det er et stort spørgsmål – ellers har du måske bare nogle links til sider du bliver inspireret af? Hilsen Rebekka

  20. Hej Anine
    Har lige opdager din blog og hvor er det en SKØN blog du har!!! -og ikke mindst hvor er det bare nogle LÆKRE kager. Får lyst til at smutte i køkkenet med det samme og gøre dig kunsten efter. Jeg har også selv en masse tanker omkring kager jeg skal forsøge mig med og din blog kan helt sikkert være inspiration til delelementer i mine kager.
    Jeg glæder mig til at følge dig.
    Anne

    • Hej Anne
      Mange tak for de søde ord – jeg er rigtig glad for, at du kan lide min blog! Du må endelig lade dig inspirere, og del gerne dine kage-idéer, hvis du har lyst :)
      Bedste hilsner
      Anine

  21. Kære søde Anine..:-)

    Endnu en gang viser du en fantastisk smuk side af dig selv. Du er virkelig noget specielt. Jeg er som altid fuld af beundring over dine evner. Glæder mig til at følge dig videre i livet

    Kærligst Lissen

  22. Jeg er begyndt at følge din rigtig flotte blog, men har to spørgsmål
    først lidt ros, jeg har prøvet at temperere choklade flere gange før men det er altid gået galt. din opskrift var meget mere simpel og lige til end end den indvinklede måde man får forklaret i chokoladebøger. mange tak.

    dine franske makroner har de der flotte bunde som de skal have, jeg kan ikke få mine til at få dem. mine smager fint, og ser fine ud de har bare ikke den der boblede kant. hvad gør jeg galt?

    når du laver is snakker du om en ismaskine, hvilken en bruger du?

    mange tak for dine gode opskrifter
    Malene

    • Kære Malene

      Mange tak skal du have – jeg er rigtig glad for, at du kan lide mine opskrifter og bruge fremgangsmetoden til chokoladetemperering :)

      Hmm med hensyn til din franske makroner, så kan det skyldes, at din dej simpelthen er for flydende. Flyder den hurtigt ud af sprøjteposen? Hvis det er tilfældet, så prøv at piske din marengs lidt mere end du ellers ville gøre, inden du forsigtigt vender nøddemel/flormelis i med en dejskraber. Husk også at lade kagerne tørre på bagepapiret i en halv time inden de bages.

      Jeg har en isskål til min Kitchenaid røremaskine, som skal i fryseren inden brug – den fungerer faktisk rigtig godt synes jeg.

      Bedste hilsner
      Anine

  23. Hej Anine
    Tusind tak for de smukke ord.
    Jeg glæder mig meget til næste gang vi skal bage kager og brød sammen.
    Knus og gode tanker til min elskede pige fra mor

    • Hej mor
      Det manglede da bare :) Du kan tro jeg også glæder mig, og måske der bliver lidt guf at vise her på siden.
      Knus Anine

    • Hej Claus

      Ja, det burde kunne lade sig gøre. De skal nok poppe op engang i mellem her på bloggen – det er dog ingen hemmelighed, at jeg er svært glad for fløde, chokolade og andre fede sager.

      Bedste hilsner
      Anine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>