Vind en overdådig middag!

Mokkachokolade med crunch, mango og timian2

 

Du og en gæst har mulighed for at blive forkælet til en overdådig middag af kok Rasmus Leck Fischer til en værdi af ca. 2.000 kr. Jeg skal selv med til middagen, og glæder mig vildt meget, for Rasmus er pissedygtig skulle jeg hilse og sige!

 

Torsdag den 15. september laver Rasmus en menu til en større middag hos Gastronomisk Innovation i København inspireret af vinder-retterne fra den dyst, jeg frem til på fredag har mod en gruppe dygtige bloggere.

 

Vi dyster om lave en forret, hovedret eller dessert inspireret af det brasilianske og sydamerikanske køkken, der inkorporerer Nespressos seneste skud på stammen, Cafezinho do Brazil. Jeg har selvfølgelig stillet op med en dessert.

 

Det er de to retter inden for hver kategori, der får flest stemmer ved en afstemning, som Rasmus skal fortolke til middagen. Det er også ud fra de 6 retter, at Rasmus og Nespresso vælger en vinder.

 

Jeg virkelig brug for din stemme for at gå videre!

 

Link til afstemning: http://woobox.com/fabpx5

 

Husk at du kan stemme en gang hver dag 🙂

 

Mit bud er en drøm af en dessert med mokkachokolade-ganache på en crunchy bund af valnødder og timian, som kaffen har nuancer af. Desserten har jeg pyntet med syrlig vaniljesyltet mango, blå kornblomster og timian. – For ligesom at hylde de brasilianske farver.

 

For at deltage i konkurrencen skal du:

 • Have stemt på min dessert (Link: http://woobox.com/fabpx5)
 • Skrive i kommentarfeltet, at du har stemt og vil med til middag

 

Middagskonkurrencen løber til udgangen af tirsdag den 6. september, hvorefter jeg finder en vinder blandt alle der har deltaget her på bloggen og på Instagram.

 

Håber du har lyst til at deltage!

 

Knus og taknemmelighed

Anine

 

Mokkachokolade med crunch, mango og timian3

 

 

 

16 tanker om "Vind en overdådig middag!"

 1. Konkurrencen om middagen er slut, og efter en tilfældig lodtrækning har jeg fundet en vinder blandt alle der har deltaget her på bloggen og på Instagram.

  Vinderen er Regitze, som har fået besked. Stort tillykke!

  Til alle jer andre – tusinde tak for, at I har stemt på mig, og deltaget i konkurrencen. Det er jeg virkelig glad for!
  Mange hilsner
  Anine

 2. Jeg har stemt, og krydser alt for, at jeg er den heldige vinde. Har en helt særlig person i tankerne, som jeg meget gerne vil forkæle – god mad og godt selskab, så bliver det vel ikke meget bedre? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *